Blog

Lees onze laatste nieuwtjes

055 30 41 36

  • by:
  • November 29th, 2018
  • Category: Crius

Making of Crius


Er waren eens, niet zo heel lang geleden, 3 jonge, ambitieuze, vrouwelijk dierenartsen in de stad gekend als Oudenaarde.

Criusdierenartsen

Making of Crius

Er waren eens, niet zo heel lang geleden, 3 jonge, ambitieuze, vrouwelijk dierenartsen in de stad gekend als Oudenaarde.

Zij werkten alle drie heel hard om hun droom van een eigen succesvolle dierenartsenpraktijk op te bouwen, waar te maken. Toch was dit vaak niet zo evident, want de uren waren lang, er was weinig contact met collega’s en alle verantwoordelijkheid viel op 1 paar schouders. Toch waren er af en toe momenten dat dit alles besproken en beklaagd kon worden: de wachtdienstvergaderingen. Op die momenten kwamen de 3 dames samen en herkenden ze elkaars problemen als geen ander.

In het jaar 2015, in een land hier ver vandaan, waren de dames samen op een congres. Hier werd het eerste zaadje gepland… In dit land werd er veel in groepspraktijken gewerkt en je zag hier duidelijk de vele voordelen van: betere uurverdeling, patiënten worden door verschillende artsen besproken, toffere werksfeer door de aanwezigheid van collega’s… Hun enthousiasme kon niet op: direct werden er vergaderingen gepland om te kijken hoe dit allemaal zou kunnen gerealiseerd worden. Heel evident zou het niet worden, maar de wilskracht was groot om het te doen slagen. De juiste mensen werden gezocht om adviezen te vragen. De zoektocht naar een pand, leidde richting Bergstraat 49. En eindeloze vergaderingsuren later werd begin 2018 ‘CRIUS DIERENARTSEN’ geboren. Met de God van de Huisdieren als naam, kon het avontuur niet mislopen.

Op 2 juli 2018 gingen dan officieel de deuren open en sindsdien kijken de dames niet meer achteruit. Ze gaan voor een gemeenschappelijke droom, die er veelbelovend uitziet en alleen maar ‘happy’ kan eindigen!

CONTACT

WACHTDIENST

Tijdens het weekend en op feestdagen
  • 0473 54 50 00
Tijdens de week
  • 055 30 41 36

OP AFSPRAAK

Ma t.e.m. Do: 09u00 - 19u00
Vrij: 09u00 - 17u00
Za: 10u00 - 12u00
Doorlopend open voor het afhalen van voeding en medicatie